Invigning

Av nya höstjackan. I år kör jag på färg minsann!


Fika

Blev söndagsfika igår. Freja och jag bakade. Verkligen inte min grej, det här med att baka. Men Freja tycker det är kul! Så jag gör mitt bästa!


Söta Freja

Igår fick jag veta att Freja har en kille som hon är kär i! Det har hon iofs haft innan, men det är ju som alla andra unga tjejer Eric Saade, Ola, osv. Kändisar/artister. Men nu är det en pojke på dagis som heter Nemo.
Jag vet att hon bara är 4 år ( snart 5 ), men jag tycker det är såå gulligt! Det blir liksom lite mer verkligt när det inte är någon från TV.

Imorse när jag sminkade mig kom hon fram och frågade om inte hon kunde få ha läppglans.
- Varför då?
- E' mamma, du vet nog varför!?
Blev lite full i skratt.....
- Har det med Nemo att göra.
- E', ja det har det!

Jag hade inte hjärta att säga nej. Hon brukar aldrig få ha läppglans till dagis. Jag kan sträcka mig till att hon får ha det hemma på helgen. Tycker hon är alldeles för liten för att tänka på sånt. Men som sagt, jag hade inte hjärta att säga ifrån idag! Hon ville ju bara göra sig fin för sin kille!


Fruktstund


Ny pall

Min kära man har varit i snickartagen igen. En ny pall har vi fått. Jag är nöjd! Blev så mycket mer plats än med dom gamla stolarna vi hade innan.
( har iofs varit klar i några veckor, men har glömt visa den bara )
Tummen upp för mannen min!


Hemma!

Färgkurs i Örebro har stått på dagens schema. Kul! Sliten dock! Tar på krafterna att koncentrera sig och ta in all ny information. Ska prova och jobba lite med ett nytt märke. Eller iaf komplettera med det. Svårt att gå över helt, har ju den andra färgen i ryggmärgen.
Fick sitta modell åt min kollega idag. Så nu har jag lite höstigare ton.

Matthias har fått medicin av farbror doktorn idag också. Dubbelsidig ögoninflammation. Nice! Det var något av det värsta sköterskan hade sett! Ups!


Jobbet

Har verkningstid på en färg. Passar på att pilla lite på telefonen.
Snart blir det hemfärd. Ska hem och ta hand om min sjuka/allergiska man. Vad fasen man nu kan vara allergisk mot den här årstiden. Något konstigt är det iaf!! Stackarn ser ju inte klok ut! Har iaf fått en tid på vårdcentralen imorgon. Kvinnan på Apoteket hade tydligen krävt att han skulle söka för det. Antar att han dagen till ära såg ganska illa ut!!
Imorgon kommer förhoppningsvis "domen".


??????

Ligger kvällen till ära och funderar på Heddas rum. Kanske dags att fixa lite med det?! Står en säng och en garderob där inne och lite leksaker, mer än så är det inte. Känns väldigt tråkigt!
Men jag vet inte hur vi ska göra? Hur ska det se ut? Vilka funktioner behöver vi!?
Snurrar ganska duktigt i mitt huvud just nu. Blir lite renovering/fixande på salongen på lördag kväll. Håller på och fixar och målar med saker som ska ut dit. Har köpt någon j-vla skitfärg som tar evigheter på sig att torka. Så jag ligger ganska så mkt efter på grund av det. Kom även precis på att jag glömt ge Matthias mått på några grejer han skulle byggt till mig. Vilket antagligen inte kommer hinnas nu, för den här veckan är det supermycket! Matthias och jag kommer ses på fredag kväll. Det är sena jobbkvällar och dessutom en kurs inbokad för min del.
Håller även på med ett par nya tavlor som ska ut till salongen. Samtidigt som jag tagit på mig att göra en tavla till lillebror. Ett projekt som visade sig vara mkt större än vad jag från början trodde.
Dessutom håller jag på och rustar mitt gamla dockskåp till Freja. ( ska bli en överraskning ) Och som jag går in för det! Allt från tapetval, till hur möblerna ska se ut, till dekorationer och gardiner. Kul är det! Men tid tar det! Och tid är det väldigt ont om just nu tydligen! ;)

Som sagt, mkt i huvudet! Så det här med Heddas rum får faktiskt vänta! Jag kände det nu när jag började fundera lite. Ibland är jag trots allt lite klok! ;)


God natt

Tar min nya bok och går och lägger mig. Fick den i present av Matthias igår. Har hört mycket bra om den. Ska dessutom vara lite "dirty" oxå! ;)


Städ

Fick en stund över på jobbet. Passade på att rensa lite. Och det behövdes, verkligen!!!!


Slarvmaja!!

Att slarva med maten straffar sig! Äger just nu världens huvudvärk!
Men snart så är det dags. Provar nytt recept idag. Hoppas för Guds skull att det är gott!


Härmapa!

Har köpt en ny ljusstake som jag har dekorerat. Ida och Anders hade sånna på sitt bröllop. Som var jättefint dekorerade! Så hela ide'n är snodd! ;) Jag erkänner!
Kunde inte motstå!


Dagis

Har fått dagisplats till Hedda. Den 29:e oktober börjar hon.
Blandade känslor!

Hedda verkar iaf sugen. Redo med ryggsäcken och allt!

( jag vet att det heter förskola men jag är uppvuxen med att det heter dagis, så jag har svårt att vänja mig med det )


Frukost

Dricker morgonthe i en av mina nya koppar. Gillar dom starkt!!
Tack snälla Marita!


Nytt projekt klart!


Länge sen!

Kan inte dygnet ha mer ön 24 timmar?!
Har varit så enormt mkt på sista tiden!
Iofs en hel del roliga saker.
Födelsedagsfirande gånger tre, fest i Vingåker, bröllopsfest och så det vanliga jobb, lämna å hämta på dagis, städa, handla, tvätta, fixa i trädgården, lämna å hämta hos kompisar.....ja listan kan göras lång.
Önskar iaf att dygnet hade fler timmar!


RSS 2.0