Tillökning

4 har blivit 5.
Vi har införskaffat en ny familjemedlem. Hon är så söt så jag nästan vill äta upp henne!!!
Freja har valt namn på sin nya vän, Moa Molly Margareta Andersson. Är en mkt stolt "matte" här hemma.


Dagen


Fortsättning

Vem behöver gå till gymmet när man har trädgård!?
3 kubik sand är nu flyttat till baksidan. Skönt att det är klart!
Idag ska jag bära 650 liter jord från framsidan till baksidan och plantera lite mer blommor. Och börja så gräs.
Tur att det är helg så man kan belöna sig själv med lite vin då och då när tröttheten faller på! :)


Trädgårdsarbete

Som vi har burit sand idag!! Och ändå har vi inte hunnit med att ta bort allt. Det blev "tydligen" lite väl mycket hembeställt! Så det räcker till och blir över.
Tomten/ gräsmattan ser i nuläget ganska rolig ut. Stora sandfläckar här och var. Men till helgen ska det på jord på dessa och så's nytt gräs. Förhoppningsvis kommer vi efter detta slippa alla ojämnheter.
Har även under dagen tillsammans diskuterat fram en ny lösning på plantering på baksidan. Tror det blir bra! Ska bara köras hem lite sten först sisådär 250 st. Förhoppningsvis kunde det lösas redan under lör e.m.
Blir lite ivrig när jag får någon ny idé och vill sätta igång genast. Vore iaf skönt och ha det hemma under nästa vecka. Är ju långledigt då, så då kan man passa på att få lite gjort.

Har även varit på Frejas gymnastikuppvisning idag. Så roligt! Är en MYCKET STOLT mamma idag. Förra året ville hon inte vara med. Och inför årets har hon sagt flera gånger att hon inte vill, hon tycker det är obehagligt när alla ska titta. Senast häromdagen sa hon ifrån. Vi pratade om det och kom fram till att man iaf kunde prova. Vill inte pressa henne för mkt.
Men hon gjorde det! Hon vågade!
Vår stora tjej!!!


RSS 2.0